maandag 1 februari 2016

Clinique Pop lipsticks

Het nieuwste lipstickgamma die Clinique lanceerde zijn de Clinique pop lipsticks. Het zijn allemaal vrolijke kleuren en ze bevatten een ingebouwde primer die de lippen verzorgt en zacht maakt.
De lipsticks bevatten sheaboter en murumuruboter. Deze 2 ingrediënten zorgen ervoor dat de lippen goed gevoed worden en dit gedurende de hele dag blijven. 

Er is een grote verscheidenheid aan kleuren. Iedereen kan z'n favoriete kleur vinden in de collectie. Ik vond allesinds al een aantal van m'n favoriete kleuren.






























De verpakking van de lipsticks ziet er jong, fris en trendy uit. De huls heeft telkens de kleur van de lipstick weer, zo kun je gemakkelijk de juiste kleur vinden in je berg lipsticks. De dop kun je gebruiken als spiegeltje om onderweg je lipstick bij te werken. 

De textuur van de lipsticks is zeer romig. Ze zijn heel gemakkelijk aan te brengen en de pigmentatie is super. De kleur die je ziet op de lipstick krijg je bij het aanbrengen ook op de lippen. Als je de lipstick op hebt voelt het zacht aan en de lippen worden er niet droog van. 
Ook de houdbaarheid is goed. Ze blijven geen volledige dag zitten maar als je het 's morgens aanbrengt blijft hij tot de middag goed zitten. Voor mij is dat goed genoeg.

Clinique pop 15 Berry Pop
Dit is een diepe bessen kleur. Dit is één van m'n favoriete kleuren voor de winter omdat het zo'n warme kleur is. Deze kleur kun ook perfect dragen voor een avondje uit. 

Clinique Pop 14 Plum Pop

Deze kleur is zachter dan de Berry Pop. Het is een roze plum kleur. Ook een hele mooie winter kleur die bij veel mensen past. Doordat hij wat lichter is, is dit een meer natuurlijke kleur  die toch een klein beetje opvalt.

Clinique Pop 13 Love Pop

Love pop lijkt heel goed op Plum Pop maar hij is een beetje lichter en er zitten gouden glinsters in. Dit is een mooie dagdagelijkse kleur voor het hele jaar door.

De Clinique Pop lipsticks zijn zeer goede lipsticks. Je lippen hebben een mooie kleur en ze voelen super zacht en gehydrateerd aan. Ze kosten 20 euro en zijn te koop in de parfumerie.

Veel liefs!

Laura x

2 opmerkingen:

  1. Qua prijs zijn ze even duur als de lipsticks van MAC maar je krijgt er precies wel meer voor dankzij de ingebouwde primer ☺ mooie kleurtjes ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja inderdaad en een MAC lipstick is 3g en die van Clinique 3.9g dus je hebt ook veel product meer :)

    BeantwoordenVerwijderen