dinsdag 19 januari 2016

Welkom op mijn blog!

Wie ben ik// Laura
Hoeveel jaar// 24!
Mijn passie// Naast mijn man Davy en onze chihuahua Brownie, hou ik ervan om makeup/skincareproducten te ontdekken en m’n ervaringen te delen.

Een nieuw jaar, dus nieuwe voornemens!
Naast de goede gezondheid die iedereen wenst, heb ik ook besloten om mijn passie en kennis eindélijk met iedereen te delen. Dat doe ik al sinds enige tijd dagelijks met veel plezier en toewijding op mijn werk in een parfumerie.

Dit jaar heb ik de stap gezet om mensen ook online aan te spreken en jullie vooral te helpen in de keuze van beautyproducten. Ik ben afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en make up artist en ik werk als beautyconsulente. Ik beschouw het dan ook mijn missie om jullie wegwijs te maken in het grote aanbod beautyproducten.

Iedereen kent het scenario wel: je bent bewust bezig met hoe je er uit ziet en je weet vast wat je wilt, maar het is een kwestie van de juiste producten te vinden. Niet al mijn favoriete producten, zullen ook jouw favoriete producten zijn. Daarom mag je mijn blog niet zien als een shortlist aan ‘must-haves’ in jullie kast. Ik speel eerder jullie proefkonijn waarbij je op basis van mijn ervaring en beschrijving kan uitmaken of het is waar je naar op zoek bent. 
Zoals de naam van mijn blog een beetje voor zichzelf spreekt, laat ik de producten voor zichzelf spreken. 
Enjoy! 


X Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten